4.8.2021

Anleggsgartner

,

4.8.2021

Anleggsgartner

,

Nytt stort oppdrag til Stangeland på Nye SUS

-Dette er den største kontrakten vi noen gang har vunnet på anleggsgartnerarbeider, så nå setter vi rekord. For oss er dette all time high og historisk, sier Geir Åge Liland, som er avdelingsleder for anleggsgartneravdelingen i Stangeland Maskin, som regner med at avtalen gir arbeid til 5-15 personer, alt etter aktivitet.

Stangeland har signert sin største kontrakt noensinne på anleggsgartnerarbeider. Fra venstre: Geir Åge Liland (avdelingsleder anleggsgartnertjenester), Jarle Storli (driftsleder anleggsgartnere), Kjell Ove Helleland (driftsleder, og Tore Lende (anleggsleder) – alle fra Stangeland Maskin.

Kontrakten gjelder for to områder. Det ene er å opparbeide gårdsrommene eller atriene i de store pasientbyggene med planter og belegning som naturstein, tredekke, betong og korkdekke. I tillegg kommer benker, lekeapparater, søppelspann og belysning.

– For oss er det spesielt viktig for å bygge opp under faget, her får vi «boltre» oss og gjøre oss attraktive for ungdom som ser muligheter innen anleggsgartner-faget. Vi er stolte over å få bidra til å skape uterom der folk kan få gode opplevelser når de er på Nye SUS, sier Liland. Den andre leveransen gjelder området ved helikopterdekket på Nye SUS.

Stangeland Maskin skal beplante og sørge for terrengvoller, lage natursteinsmurer og fylle over kulverter og rør. Særlig viktig blir det å lage vindskjermer, sikkerhetsgjerder og tilrettelegge for natursteinsbelegning ved leskjermer for å løye området under helikopterlandinger.

Arbeidene starter nå i august/september og varer i om lag 20 måneder. -Vi takker for fornyet tillit hos Nye SUS, vi har allerede levert grunnarbeider, infrastruktur og VA kulvert til en kontraktsverdi av vel 180 millioner kroner inkludert mva, sier Liland.

– For Nye SUS er det fint at vi får beholde Stangeland Maskin i prosjektet, de har vært med på byggeplassen siden starten i 2019, og er godt kjent med arbeidene som pågår her. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid fremover, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.