15.8.2021

Bygninger

,

Bolig- og industriområder

,

15.8.2021

Bygninger

,

Bolig- og industriområder

,

Nå kan elevene bare komme til Vardheia ungdomsskule

Vardheia Ungdomskule er klar til å ta imot. I august velter 450 elever fra Bryne, Tu og Orre inn dørene til den nye skolen, som er et resultat av et samarbeid mellom Time og Klepp kommuner.

Ungdomsskole for 450 elever klar høsten 2021 for totalentreprenør Jærentreprenør.

Jovvist er det blitt et flott bygg og område. Ved siden av lokaler til undervisning og annet omfatter anlegget også idretts- og turnhall.

Jærentreprenør er totaltentreprenør på prosjektet, som har en kostnadsramme på 366 millioner kroner. Stangeland Maskin har levert grunn- og utomhusarbeidet.

For Stangeland er det Sigbjørn Tveiten som har vært prosjektleder, godt hjulpet av driftsleder Henrik Tunheim.

Denne gjengen har lagt ned mange timer i den nye skolen. Fra venstre Frode Taksdal, liggende oppe Sam Kornack, hengende i ribbene er Jens Oddvar Stokland, Thomas Nærland og Henrik Tunheim.

– Samarbeidet med Jærentreprenør har vært bra, og anlegget har i hele byggeperioden fremstått som ryddig med godt planlagte oppgaver, sier Sigbjørn.
Det er mange områder for fysisk fostring, og her tester Henrik Tunheim og Sigbjørn Tveiten "disse"-stativet.

Første spadestikk ble tatt 11. september 2019, og ferdigstillelsen ble som planlagt.

– Vi har i stor grad fått være med Jærentrerprenør og påvirke rekkefølge på oppgavene. Det har gitt en god flyt og arbeidsro, minimalt med flytting av utstyr internt på anlegget og høy grad av trivsel, sier Henrik.

Mye godt arbeid for anleggsgartnerne som både har bygget amfi, lagt gummibelegg og plantet.

Bildegalleri

No items found.

Se andre nyheter

16.2.2024

Sponsorat

Forlenger samarbeidet med Sandnes IL Alpint

Sandnes IL Alpint står bak et av årets høydepunkt for oss i Stangeland, nemlig Stangelands skidag. Da er det ekstra kjekt å kunne fornye sponsoravtalen.

7.2.2024

Anleggsmaskiner og utstyr

Få har hatt så mange maskiner som Kenneth og John. Onsdag fikk de utlevert hver sin Cat 352 NG

Det er ikke hver dag det ruller ut nærmere 120 tonn med gravemaskin fra Soma. Det er heller ikke hver dag det deles ut nye maskiner til så erfarne maskinførere som Kenneth Tjora og John Stokkeland.

19.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Folk og kompetanse

Arboristen er vårt ess i ermet i møte med trær på prosjektene våre

Setter du Stangeland sine arborister på saken, være seg i hagen hjemme eller på et større prosjekt, kan du være sikker på at trærne får den beste behandlingen tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart at vi satser på arboristene våre.

15.1.2024

Stikning og trykktesting

Teknologi og innovasjon

Skanner havbunnen for å sikre ryddig og effektiv sjøfylling

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Rogfast-masser skal legges på sjøen. Stikningsavdelingen har tatt i bruk sofistikert sonarteknologi for å gjøre fyllingen så ryddig og effektiv som mulig.

11.1.2024

Anleggsgartner

Bærekraft og miljø

Pukkverk og ferdigvare

Jord er ikke bare jord: Sånn skal vi bli ledende på vekstmedier

Det ligger vitenskap bak det å velge riktig vekstmedie for jobben. I Stangeland tar vi mål om å kunne levere det kunden ønsker, når kunden ønsker det.